Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

L’exjugador del Barça, Igor Lima, fa un entrenament amb el CD la Concòrdia

cd concordia igorL’exjugador del FC Barcelona de futbol sala i recent campió de la Lliga de Campions amb el Kairat Almaty, Igor Lima, va fer un entrenament ahir amb la base del Club Deportivo la Concòrdia. El jugador professional va jugar un partit en la pista del CEM El Turó amb membres del club llagostenc.

Igor Lima va donar mostres de la seva habilitat amb la pilota i va oferir tot tipus de consells amb els jugadors de la base del club. El jugador professional va valorar positivament la feina del club llagostenc amb un sènior femení a la Divisió d’Honor i l’estructura de base que s’està potenciant en els darrers anys.

Des del club confien poder portar d’altres jugadors professionals amb l’objectiu d’apropar el futbol sala professionals a la base.

Publicitat

Publicitat

Més notícies