Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Els Mossos detenen un veí de la Llagosta com a presumpte autor de tres robatoris

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir el passat 5 de maig un veí de la Llagosta com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació en una benzinera del barri del Calderí, a Mollet. L’home, de 34 anys i amb antecedents per delictes de diferent tipologia, va passar a disposició judicial i poc després va ser posat en llibertat amb càrrecs.

Els tres robatoris, produïts en un interval de 10 dies, es van cometre en la mateixa franja horària i amb el mateix modus operandi. El primer va tenir lloc el 26 d’abril, cap a les 15 h. L’home, que anava amb un tapaboques, va amenaçar amb un ganivet el treballador tot demanant-li els diners de la caixa. L’atracador va arribar i va marxar a peu.

El segon robatori es va produir dos dies més tard, el dia 28 d’abril, a la mateixa franja i amb el mateix procediment.

El tercer i últim fet es va registrar el passat 4 de maig cap a les 14.30 h. L’atracador va repetir la mateixa operació que en els dos casos anteriors.

Els investigadors van recollir tots els indicis que el lladre havia deixat al lloc dels fets i el passat 5 de maig van aconseguir identificar i detenir al presumpte atracador. L’home va passar a disposició judicial el passat 6 de maig davant del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm.2 de Mollet del Vallès, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els Mossos no descarten que l’autor hagi comés robatoris de les mateixes característiques en altres indrets del territori, motiu pel qual la investigació encara continua oberta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies