Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’atur baixa a l’abril a la Llagosta després de tres mesos pujant

L’atur registrat a l’abril a la Llagosta ha baixat en 12 persones. Aquest descens arriba després d’encadenar tres mesos de pujades. El nombre de persones registrades a les Oficines de Treball era de 1.273. La taxa d’atur és del 18,52%.

Pel que fa a la variació interanual, el descens de la xifra d’aturats és encara més pronunciat. En total, a la Llagosta hi ha 150 persones a l’atur menys que fa un any.

Al Vallès Oriental, el passat mes d’abril va registrar un total de 31.807 persones desocupades, 755 menys que el mes anterior. Durant els anys de crisi econòmica cap mes d’abril havia registrat un descens d’atur tan elevat respecte a març. La taxa d’atur registrada decreix fins a situar-se en el 14,97%. En comparació al mateix període de 2014, la comarca registra 4.095 aturats menys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies