Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Els dos sèniors del FS Unión Llagostense, classificats per als setzens de final de la Copa Federació

Els dos conjunts sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense s’han classificat per als setzens de final de la Copa Federació. El primer equip va derrotar el cap de setmana el Manyanet-Sant Andreu B per 2 a 9, mentre que el filial va guanyar l’Atlètic Sant Boi per 5 a 4.

El sènior A no va tenir cap problema per superar el Manyanet-Sant Andreu B. Al descans, el resultat era de 0 a 5. A la segona part, va continuar el domini llagostenc. José Manuel Muñoz i Juanan van fer tres gols cadascun; Juan Carlos, dos; i Manolito, un.

El proper cap de setmana, en partit de setzens de final, la Unión Llagostense A rebrà la visita del Manyanet-Sant Andreu, l’equip amb el qual ha lluitat tota la temporada pel títol de lliga, que finalment va caure a les mans del conjunt de la nostra localitat.

El segon equip de la Unión Llagostense no va fer un bon partit, però va superar l’eliminatòria contra l’Atlètic Sant Boi. Els llagostencs no havien entrenat darrerament i això es va notar a la pista. El seu següent rival serà el Ca La Meritxell de Lliçà de Vall, un equip de Primera Territorial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies