Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia tanca la Divisió d’Honor amb una golejada

El sènior femení del CD la Concòrdia va acabar la temporada amb una golejada a domicili el dissabte contra el Riudellots Sant Cugat. Les de Tati Torres ja s’havien assegurat el subcampionat de la Divisió d’Honor fa setmanes i tanquen la lliga amb 62 punts, a 6 punts de diferència de les campiones del FS Ripollet.

El partit contra el Riudellots Sant Cugat va ser un monòleg de les llagostenques amb un doblet d’Estefa Jémez i els gols de Cintia Villarreal i Carmina Veas. Jémez va acabar la temporada com a segona màxima golejadora de la categoria amb 37 gols. En aquest sentit la Concòrdia va ser el segon equip millor atac amb 115 gols i la millor defensa després d’encaixar 47 gols.

El conjunt llagostenc es va quedar a les portes de l’ascens però ara estudia fer una petició formal a la Real Federación Española de Fútbol per optar a una plaça de la Segona Nacional, si hi hagués la possibilitat d’ocupar alguna plaça lliure de Nacional. L’activitat d’entrenaments del sènior femení es perllongarà fins al 30 de juny amb l’objectiu de preparar la propera temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies