Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

ACIS organitza una xerrada sobre els comerços de persones nouvingudes

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta (ACIS) i Pimec comerç Vallès Oriental organitzen avui, a les 15 h, una sessió per reflexionar i analitzar els diferents rumors i estereotips que s’associen al comerç nouvingut.

L’objectiu és descobrir que tan nouvinguts com autòctons comparteixen la voluntat de crear un teixit comercial atractiu, competitiu i de qualitat. La xerrada està adreçada especialment als comerciants socis d’ACIS, però està oberta a totes les persones interessades en el tema. El president d’ACIS, Jaime Carretero, ha explicat que es parlarà de si els comerciants que venen de fora “pagan impostos, si tenen subvencions, si no compleixen la normativa”. La xerrada anirà a càrrec de Pimec comerç.

Aquesta serà la primera trobada d’un cicle de cinc conferències programades per l’associació de comerciants al llarg dels propers mesos. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta i la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies