Dijous, 18 abril 2024
12.9 C
La Llagosta

El PSC vol governar per sanejar l’economia local i crear més ocupació

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) demana el canvi a la Llagosta per governar el municipi els propers quatre anys. L’agrupació socialista local fa èmfasi en l’inici de campanya en el sanejament de l’economia municipal i la creació de més ocupació durant la carpa informativa que ha organitzat aquest diumenge a l’avinguda Onze de Setembre.

El PSC incideix en el sanejament dels comptes de l’Ajuntament de la Llagosta i en la creació de més treball per a la ciutadania, en l’inici de campanya electoral. La punta de llança del nostre programa és el sanejament de l’economia de l’Ajuntament de la Llagosta. I a la vegada la creació de més ocupació, explica el cap de llista del PSC, Óscar Sierra. Dissabte la formació socialista va suspendre els actes de campanya com a mostra de condol per l’accident aeri a Sevilla.

D’altra banda, els socialistes s’han queixat de la ubicació de la seva carpa informativa a l’avinguda Onze de Setembre, a l’altura del carrer Jacint Verdaguer, del diumenge. Hi ha un espai molt gran a l’inici (al costat de l’edifici de l’Ajuntament de la Llagosta), però ens han posat al final. Acotem la llei, però també ens queixem, apunta Sierra.

El PSC ha programat fins a final de campanya carpes informatives diàries a diversos emplaçaments del municipi -amb la presència el 18 de maig amb el secretari del PSC, Miguel Iceta-, també farà el porta a porta per explicar el seu programa electoral i farà un acte central de campanya el 16 de maig a la plaça d’Antoni Baqué amb la presència de la socialista Carme Chacón.

Publicitat

Publicitat

Més notícies