Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía organitza la Cruz de Mayo i el Concurs de Cante Jondo

Foto: facebook Casa de Andalucía
Foto: Facebook Casa de Andalucía

Aquest dissabte tindrà lloc la segona preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. Sis cantaors i una cantaora competiran per poder estar a la final del certamen organitzat per la Casa de Andalucía.

Les actuacions es faran a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida a partir de les 20 h. Demà intervindran Luis Quirós, Xavi Rueda, Mari Pérez, Enrique Sánchez, Raúl Alvarado, Antonio Alvarado i Blas Maqueda. Aquest últim és un dels participants més veterans del concurs, que ha guanyat en diverses ocasions.

Recordem que el trenta-dosè Concurs de Cante Jondo està dedicat a Paco España, presentador del mateix durant molts anys.

D’altra banda, diumenge, la Casa de Andalucía celebrarà la Cruz de Mayo. Al voltant de les 13 h, es farà la Missa rociera a l’església de Sant Josep. Tot seguit, al Centre Cultural hi haurà el tradicional potaje rociero.

Publicitat

Publicitat

Més notícies