Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Alcohòlics Anònims fa demà una xerrada per commemorar el seu 5è aniversari

Alcohòlics Anònims a la Llagosta commemorarà demà el seu cinquè aniversari a la nostra localitat. L’acte es farà a les 19 h al Centre Parroquial, situat al número 12 del carrer de Sant Miquel.
A l’acte, tres persones, dos homes i una dona, donaran el seu testimoni. També està previst que intervinguin membres d’una entitat que aplega a familiars d’alcohòlics anònims. La xerrada està oberta a tota la població.

La comunitat d’Alcohòlics Anònims manté reunions setmanals per ajudar aquelles persones que han decidit deixar de beure. La iniciativa va sorgir d’un veí de la Llagosta que des de fa temps participa en grups d’Alcohòlics Anònims.

Les persones amb problemes d’alcoholisme que volen superar-ho passen per un procés de dotze sessions, que comencen amb l’acceptació del problema i la demanda d’ajuda. El grup d’Alcohòlics Anònims de la Llagosta es reuneix cada dijous, de les 19.30 a les 20.30 h, al Centre Parroquial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies