Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Estefa Jémez debuta amb la selecció de Catalunya absoluta de futbol sala

Estefa Jémez amb Catalunya a Hongria. Fotografia FCF.
Estefa Jémez amb Catalunya a Hongria. Fotografia FCF.

La llagostenca Estefa Jémez va debutar amb la selecció de Catalunya absoluta de futbol sala a Hongria. El combinat català va guanyar els dos partits amistosos contra la selecció absoluta hongaresa i es va alçar amb la victòria de l’International Women‘s Tournament.

El primer partit es va disputar dimarts amb victòria per 3 a 5; i el segon va tenir lloc el dimecres novament amb el resultat a favor de les catalanes per 1 a 3. En aquest segon compromís va destacar la llagostenca Estefa Jémez després de marcar el tercer gol i definitiu del partit.

La selecció catalana tornarà aquest dijous i Estefa Jémez podrà participar en el darrer compromís de la temporada amb el seu equip, el Club Deportivo la Concòrdia. El conjunt llagostenc, subcampió de la Divisió d’Honor, disputarà la darrera jornada a la pista del Sant Cugat-Riudellots. El compromís tindrà lloc el dissabte a les 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies