Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Els dos conjunts sènior del FS Unión Llagostense enceten la Copa Federació

El primer i segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense reprenen l’activitat aquest cap de setmana amb la Copa Federació. Els dos conjunts llagostencs van acabar la lliga fa setmanes i enceten la competició directament a la segona ronda. El sistema de la Copa és amb eliminatòries a partit únic fins a la final.

El primer equip enceta la Copa el dissabte a la pista del Sant Andreu Manyanet B, de la Segona Territorial, una categoria inferior que el sènior A llagostenc. El Sant Andreu Manyanet B va acabar la lliga al setè lloc. El partit tindrà lloc el dissabte a les 18 h.

Pel que fa el segon equip de la Unión Llagostense rep diumenge l’Atlètic Sant Boi al poliesportiu Antonio García Robledo a les 12 h. El conjunt de Sant Boi juga a la mateixa categoria que el filial llagostenc, la Segona Territorial, però al grup B. L’Atlètic Sant Boi va acabar la temporada al sisè lloc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies