Els dos conjunts sènior del FS Unión Llagostense enceten la Copa Federació

0
13

El primer i segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense reprenen l’activitat aquest cap de setmana amb la Copa Federació. Els dos conjunts llagostencs van acabar la lliga fa setmanes i enceten la competició directament a la segona ronda. El sistema de la Copa és amb eliminatòries a partit únic fins a la final.

El primer equip enceta la Copa el dissabte a la pista del Sant Andreu Manyanet B, de la Segona Territorial, una categoria inferior que el sènior A llagostenc. El Sant Andreu Manyanet B va acabar la lliga al setè lloc. El partit tindrà lloc el dissabte a les 18 h.

Pel que fa el segon equip de la Unión Llagostense rep diumenge l’Atlètic Sant Boi al poliesportiu Antonio García Robledo a les 12 h. El conjunt de Sant Boi juga a la mateixa categoria que el filial llagostenc, la Segona Territorial, però al grup B. L’Atlètic Sant Boi va acabar la temporada al sisè lloc.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí