Dijous, 28 març 2024
15.9 C
La Llagosta

Aquesta mitjanit arrenca oficialment la campanya electoral

AqueFotos candidats eleccions municipals 2015 073sta mitjanit arrenca oficialment la campanya electoral per als comicis del 24 de maig. A partir d’aquest moment, la ciutadania ja podrà conèixer els eslògans i la imatge amb què cadascuna de les set candidatures els demanarà el suport. Les formacions polítiques que es presenten a aquestes eleccions són Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV – EUiA), Convergència i Unió (CiU), Partit Popular (PP), Ciutadans (C’s), Esquerra Republicana (ERC) i Unión Progreso y Democracia (UPyD).

Amb motiu de l’inici de la campanya, el periòdic mensual 08CENTVINT ha distribuït avui l’edició habitual amb un suplement especial amb el perfil i una entrevista dels set caps de llista: Óscar Sierra, del PSC; Alberto López, d’ICV – EUiA; Mireia Egea, de CiU; Jaume Bonallach, del PP; Jordi Sabanza, de C’s; Xavier Cols, d’ERC; i Bartolomé Fraile, d’UPyD.

Durant tota la campanya, Ràdio la Llagosta Emissora Municipal i el digital 08CENTVINT faran un seguiment de tota l’activitat que generin les candidatures. A més, el dia dels comicis, diumenge 24 de maig, oferiran una cobertura especial de la jornada electoral, així com de l’escrutini dels resultats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies