Aquesta mitjanit arrenca oficialment la campanya electoral

0
35

AqueFotos candidats eleccions municipals 2015 073sta mitjanit arrenca oficialment la campanya electoral per als comicis del 24 de maig. A partir d’aquest moment, la ciutadania ja podrà conèixer els eslògans i la imatge amb què cadascuna de les set candidatures els demanarà el suport. Les formacions polítiques que es presenten a aquestes eleccions són Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV – EUiA), Convergència i Unió (CiU), Partit Popular (PP), Ciutadans (C’s), Esquerra Republicana (ERC) i Unión Progreso y Democracia (UPyD).

Amb motiu de l’inici de la campanya, el periòdic mensual 08CENTVINT ha distribuït avui l’edició habitual amb un suplement especial amb el perfil i una entrevista dels set caps de llista: Óscar Sierra, del PSC; Alberto López, d’ICV – EUiA; Mireia Egea, de CiU; Jaume Bonallach, del PP; Jordi Sabanza, de C’s; Xavier Cols, d’ERC; i Bartolomé Fraile, d’UPyD.

Durant tota la campanya, Ràdio la Llagosta Emissora Municipal i el digital 08CENTVINT faran un seguiment de tota l’activitat que generin les candidatures. A més, el dia dels comicis, diumenge 24 de maig, oferiran una cobertura especial de la jornada electoral, així com de l’escrutini dels resultats.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí