Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’escriptor llagostenc Constante Calvo publica un llibre sobre les ciències psíquiques

ciencias-psiquicas-constanteL’escriptor llagostenc, Constante Calvo, ha publicat el llibre Ciencias Psíquicas, que tracta sobre els fenòmens parapsicològics. La nova publicació va veure la llum el passat 23 d’abril i és el desè llibre de l’autor de la Llagosta.

El llibre neix amb l’objectiu de convertir-se en un diccionari sobre els fenòmens paranormals amb les explicacions als successos sense aparentment explicació. A més, el llibre explica les diferents ciències psíquiques que hi existeixen al món.

Constante Calvo ha escrit altres llibres com La invasión de las gacelas, que tracta sobre la prostitució, o Llévame al Pórtico de la Gloria, per un públic adolescent, entre altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies