Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Aspayfacos organitza un xerrada per a famílies amb fills amb discapacitat en edat escolar

Sant Jordi 2015 (11)
L’estand d’Aspayfacos aquest Sant Jordi

Aspayfacos, l’associació llagostenca formada per pares, mares, familiars i tutors de persones amb discapacitat psíquica ha programat una xerrada el proper 22 de maig per a famílies amb fills en edat escolar. L’entitat, que aquest migdia ha passat pel programa Tribut Salut de Ràdio la Llagosta, continua, així, la seva tasca vers la diversitat funcional.

Sota el títol Educar en família un fill amb discapacitat: les capacitats que els pares ja tenen la xerrada pretén dotar d’eines pràctiques als pares i mares i crear un espai on poder intercanviar experiències en relació a l’educació de persones amb discapacitat intel·lectual.

L’acte, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta, tindrà lloc a les 17.30 h a Can Pelegrí. Durant les dues hores que està previst que duri la xerrada hi haurà servei d’atenció als fills i filles. Per participar cal fer inscripció prèvia.

Aquest cap de setmana, Aspayfacos també participarà a la fira de Sant Ponç. L’entitat instal·larà un estand per vendre material d’artesania i oferir tallers a la ciutadania.

Publicitat

Publicitat

Més notícies