Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Viejas Glorias suma una nova victòria al camp del Lliçà d’Amunt (2-6)

20150502_185658El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana per 2 a 6 al camp del Lliçà d’Amunt. El triomf permet als llagostencs mantenir una jornada més el liderat.

El Viejas Glorias va afrontar el partit amb baixes, però des del primer moment va ser superior al seu rival. Al minut 3, Javi Valero va fer el 0 a 1. Samu va aconseguir el 0 a 2 al minut 25 i, tot just abans del descans, Luis va marcar el 0 a 3.

Durant els primers minuts de la segona part, el Lliçà d’Amunt, tot i patir l’expulsió d’un jugador, va marcar dos gols. El Viejas Glorias va reaccionar i va sentenciar el partit amb dos gols de Lero i un de Bibi.

El Viejas Glorias és el líder amb 67 punts, seguit del Sant Quirze amb 63 i del Raudo y Veloz amb 61. La propera jornada, el conjunt llagostenc rebrà la visita del Juan XXIII, un equip situat a la zona mitjana de la classificació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies