Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya la Molletense B i puja al novè lloc

El primer equip del CE la Llagosta va guanyar dissabte contra la UD Molletense B 2 a 3. Els llagostencs van aconseguir el gol de la victòria en el minut 88 mitjançant Ivan Ferreiro. A falta de dues jornades per acabar el campionat el conjunt de la nostra localitat ocupa el novè lloc amb 34 punts.

Els llagostencs van anar a remolc a l’inici del partit i van empatar en dues ocasions. L’1 a 1 al minut 61 mitjançant José Luis Giménez; el 2 a 2 al minut 73 de Jordi Berrocal. I la victòria va arribar en el minut 88, obra d’Ivan Ferreriro.

El proper partit del Club Esportiu la Llagosta serà a domicili el dissabte contra la Lourdes, que ocupa el setè lloc amb 41 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies