Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

Estefa Jémez, convocada amb la selecció absoluta de Catalunya de futbol sala

estefa jémez cd la concòrdiaLa llagostenca Estefa Jémez, del Club Deportivo la Concòrdia, ha estat convocada amb la selecció de Catalunya absoluta de futbol sala per disputar el torneig International Women‘s Futsal Tournament, que tindrà lloc a Hongria la setmana vinent. El combinat català jugarà dos partits contra el combinat hongarès.

La selecció catalana viatjarà a Hongria el dilluns vinent i dimarts, 5 de maig, disputarà el primer partit contra la selecció hongaresa. El segon, i darrer compromís del torneig, serà el dimecres també contra Hongria.

Amb la convocatòria de l’absoluta catalana, Estefa Jémez posa la cirereta a la temporada després de proclamar-se subcampiona de la Divisió d’Honor amb el CD la Concòrdia, sent una de les peces fonamentals dins de l’esquema tàctic de l’entrenadora Tati Torres. Jémez, a falta d’una jornada per acabar la lliga, és la segona màxima golejadora de la categoria amb 35 gols.

Publicitat

Publicitat

Més notícies