Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Dissabte comença el 32è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

Moment de la final del Concurs de l'any passat
Moment de la final del Concurs de l’any passat

L’Antic Centre Cultural del carrer de la Florida acollirà dissabte, a les vuit del vespre, la primera preliminar del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. La Casa de Andalucía ja ho té tot enllestit per iniciar l’edició número 32 del certamen.

El concurs està dedicat aquest any a Paco España, que ha estat durant anys el seu presentador. Enguany, España no podrà estar a l’escenari per motius de salut i el seu lloc l’ocuparà Antonio Fernández, flamencòleg que havia format part del jurat del certamen.

Aquest any participaran al festival 28 cantaors i cantaores, cinc més que l’edició anterior. Enguany, la Casa de Andalucía ha modificat les bases del concurs per atraure nous artistes.

A la primera preliminar actuaran sis cantaors, Luciano Carmona, Cristian Cosano, Juan de Ubeda, Ignacio Sánchez, Edgar Romero i Francisco Atoche. Els tres darrers s’estrenen al Concurs de Cante Ciutat de la Llagosta.

Com va sent ahabitual, les preliminars se celebraran l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. Les actuacions tindran lloc els dies 2, 9, 16 i 30 de maig a i la final el dissabte 13 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons. El guitarrista oficial del certamen tornarà a ser David Jiménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies