Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Aquesta tarda se celebrarà el darrer ple del mandat

IMG_6534L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui el darrer ple del mandat. La sessió, de caràcter ordinari, començarà a les set de la tarda. Un dels punts destacats de l’ordre del dia és aprovar la modificació de l’acord plenari de 29 de maig de 2014 de tancament definitiu del procés d’intervenció de la gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal El Turó. Aquell dia es va decidir reclamar uns 119.000 euros a Geafe, l’empresa que havia gestionat aquesta instal·lació esportiva.

Ara, aquesta liquidació s’amplia en uns 42.100 euros, que són els que l’Ajuntament ha hagut de pagar als treballadors del CEM El Turó en concepte de nòmines durant el temps que va passar entre que Geafe es va desentendre d’ells i el Consistori els va contractar en fer-se càrrec de la gestió de l’equipament. L’Ajuntament reclamarà ara aquests 42.100 euros a Geafe per la via judicial.

Avui, també està previst aprovar inicialment el reglament de la Comissió Jove de Festa Major.

Durant el ple, seran desestimades les al·legacions presentades per Unión Progreso y Democracia respecte a les aprovacions inicials de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística i del Pla especial de millora urbana i reforma interior del sector industrial de la Llagosta. Aquests dos documents seran aprovats avui provisionalment.

El ple també tractarà sobre l’aprovació del procés de preinscripció i de matriculació dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta per al curs 2015-2016. A més, està previst aprovar la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora del preu públic de l’Escola Municipal de Música.

Durant la sessió, també s’acordarà nomenar David Pedrola, com a jutge de Pau de la Llagosta. Pedrola ha ostentat aquest càrrec durant els darrers anys. També s’escollirà un suplent del jutge de Pau, que serà José Manuel Blázquez.

El ple ordinari del mes d’abril començarà a les set de la tarda i serà retransmès íntegrament per Ràdio la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies