Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

La colla dels Volats satisfeta amb el 1r Campionat de cotxes teledirigits

Foto: Facebook Volats Enreskada
Foto: Facebook Volats Enreskada

La colla dels Volats ha fet un balanç positiu del primer Campionat de cotxes teledirigits que va organitzar diumenge. La competició va comptar amb una trentena de parelles participants, formades per un menor i una persona adulta.

La prova es va desenvolupar a partir de les onze del matí al Parc Popular. Els cotxes teledirigits havien de completar un circuit format per portes i figures. Els infants van fer dues rondes i els adults acompanyats una. Tots els participants van rebre un obsequi.

Durant el matí també es va poder veure exposat un bugui i una mostra de cotxes teledirigits amb motor de benzina.

Després d’aquesta primera experiència, els Volats han decidit que tornaran a organitzar aquest campionat de cotxes teledirigits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies