Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El Viejas Glorias cau a casa contra el Sant Quirze (2-3)

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre dissabte per 2 a 3 contra el Sant Quirze del Vallès. Els de la nostra localitat no coneixien la derrota a casa des de l’1 de juny del 2013, quan van caure contra la Romànica.

El partit del cap de setmana passat contra el tercer classificat va tenir diverses fases. Al descans, els llagostencs guanyaven per 1 a 0 amb gol de Bibi. Al començament de la segona part, Carmona va marcar el 2 a 0. A partir d’aquí, els locals van patir diverses lesions i el Sant Quirze ho va aprofitar per donar-li la volta al marcador en els darrers quinze minuts.

El Viejas Glorias és líder amb 64 punts, tres més que el Llano i quatre més que el Sant Quirze. Tant el Llano com el Sant Quirze han jugat un partit més que els llagostencs, que la propera jornada aniran al camp del Lliçà d’Amunt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies