Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia s’assegura el subcampionat de lliga

El CD la Concòrdia s’ha proclamat subcampió de la Divisió d’Honor de Futbol Sala femení. Les de la nostra localitat van vèncer el cap de setmana passat l’Altafulla per 6 a 3.

Les jugadores entrenades per Tati Torres van fer un bon partit davant el sisè classificat, sobretot tenint en compte que al partit d’anada l’Altafulla va guanyar per 6 a 4. Diumenge, la Concòrdia va obrir el marcador al primer minut de partit, obra d’Estefa. El rival aconseguia empatar amb un gol al minut 8. Les llagostenques van atacar més i, Anna Escribano, Sandra Torres i Iris Gutiérrez aconseguien un tranquil·litzador 4 a 1. Abans del descans l’Altafulla tornava a marcar i el mateix feia novament Sandra per a la Concòrdia, arribant al descans amb un 5 a 2 al marcador.

La segona part va començar amb un gol de les visitants, que Iris s’encarregava de neutralitzar, deixant el resultat final en 6 a 3.

Aquesta victòria assegura la segona plaça a la Concòrdia, a sis punts del líder, el Ripollet, que pujarà directament a la divisió de plata espanyola. Les de la nostra localitat tindrien encara alguna possibilitat d’ascens depenent del que passi a les categories superiors.

La darrera jornada de lliga, que es disputarà el 9 de maig, la Concòrdia visitarà la pista del Sant Cugat-Riudellots, que és el cinquè classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies