Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament convoca el concurs per escollir el cartell de la Festa Major 2015

L’Ajuntamconcrus cartells 2015ent de la Llagosta ha convocat el concurs per escollir el cartell que il·lustrarà l’anunci de la Festa Major de 2015. Les bases ja es poden consultar al web del consistori (www.llagosta.cat).

La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys. Les obres, que hauran de ser inèdites, s’han de presentar entre el 4 i el 28 de maig a l’OAC de l’Ajuntament (plaça d’Antoni Baqué ,1). Cada participant només podrà lliurar una obra i presentar-la tant en suport rígid i format DIN A3 com en suport digital. Els dissenys hauran d’anar signats amb un pseudònim

El jurat, format per professionals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació comarcal i per membres de l’organització, seleccionarà el dia 29 de maig en un acte a la sala de Plens les tres millors obres. Del 5 al 19 de juny, s’obrirà un procés de participació ciutadana a través de votacions al web i a l’edició en paper de l’informatiu 08CENTVINT, que donarà com a resultat el cartell guanyador, el segon i el tercer premi. La comunicació final i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 22 de juny a les 19.30 h a la sala de plens.

Enguany s’ha establert un premi de 500 euros per al cartell guanyador, de 200 euros per al segon classificat i un tercer premi de 100 euros per al tercer classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies