Divendres, 19 abril 2024
8.8 C

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense, campió de lliga

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense es va proclamar dissabte campió del grup B de la Primera Territorial. Els llagostencs van aconseguir el títol de lliga en guanyar el Zona Franca per 12 a 2 en el darrer partit. La Unión ha sumat 56 punts, un més que el segon classificat, el Manyanet Sant Andreu.

El conjunt de la nostra localitat estava obligat a derrotar el Zona Franca per guanyar la lliga després que, durant el matí, el Manyanet Sant Andreu hagués aconseguit el triomf a la pista del Casino de Tiana. Els llagostencs van fer un partit molt complet i no van tenir cap problema per sumar la victòria que els ha donat la lliga.

Al descans, el resultat ja era de 4 a 0. A la segona part, els visitants van fer el 4 a 1, però la Unión va respondre ràpidament amb el 5 a 1. Després, va arribar el 5 a 2 i els llagostencs van fer set gols seguits. Marc Fábregas va marcar 4 gols; Juanan, dos; i David Soria, Manolito, Isidro, Martín, José Manuel Muñoz i Juan Carlos, un cadascun.

La Unión Llagostense només ha perdut dos partits en tota la temporada, ha estat l’equip menys golejat i el segon en nombre de gols marcats. El títol del primer equip se suma a l’aconseguit ara fa unes jornades pel segon equip a la Segona Territorial. Ara, els llagostencs jugaran la Copa.