Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Lliurats els premis als millors treballs de recerca d’alumnes de Batxillerat

IMG_7523L’Ajuntament de la Llagosta i l’Institut Marina han lliurat aquest migdia els premis als millors treballs de recerca d’alumnes de Batxillerat de la nostra localitat del curs 2014-2015. En la temàtica de la Llagosta, el primer premi ha estat per a Paula Pindado Martín i Joel Díaz Borrero pel treball titulat La Llagosta ahir i avui, mentre que en la modalitat d’altres temes han guanyat Anna Sánchez Quiles i Sara Pellicer Díaz amb un estudi titulat Anisakis simplex, identificació genètica i problemàtica sanitària.

Els guanyadors han obtingut com a premi un diploma, unes tauletes i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

En la temàtica de la Llagosta, hi ha hagut una menció especial per al treball Estudi sobre el cronotip dels llagostencs, realitzat per Verónica Aguilar i Raquel Pinteño, que han rebut com a premi un diploma i un abonament d’un mes al CEM El Turó.

L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc a l’Institut Marina en el marc de la programació de celebració de la Diada de Sant Jordi. Aquest ha estat el segon any que l’Ajuntament i l’Institut Marina han premiat els treballs de recerca realitzats per alumnes de segon de Batxillerat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies