Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Llagosta celebra avui Sant Jordi amb les tradicionals parades de roses i llibres

Sant Jordi 2015 (8)La plaça d’Antoni Baqué s’ha omplert aquest matí de roses i llibres. Entitats de la nostra localitat han instal·lat els seus estands amb els tradicionals productes de la Diada de Sant Jordi. Altres indrets de la nostra localitat també acollen parades de floristes, llibreters, escoles, entre d’altres.

Els principals visitants d’aquest matí a la plaça han estat els escolars de la Llagosta. Acompanyats dels seus professors i professores han descobert les novetats literàries d’aquest any, els treballs artesanals que han posat a la venda algunes entitats i viure l’ambient festiu.

Al llarg de tot el dia, estaran instal·lats a la plaça l’Handbol Club Vallag, Aspayfacos, Daora, la Llagosta amb el Sàhara, l’AMPA de l’Escola Gilpe, Veus de Dona, el Casal Popular la República, Rems, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Grup Impulsor Horts Can Xiquet.

La Biblioteca instal·larà l’exposició dels punts de llibre participants al concurs organitzat per la Biblioteca. A partir de les 16 h es podrà visitar la mostra, així com el punt d’intercanvi de llibres i una fira de revistes. A les 17 h, els membres del Taller de poesia oferiran un recital poètic. A les 18 h, Feli García estarà signant exemplars del su llibre Abre tu corazón. Viaje a tu interior. A la mateixa hora es farà el lliurament de premis del Concurs de punts de llibre, que enguany han guanyat Álex Morago, a la categoria de primer i segon de Primària; Ariadna Vilches, a la categoria de tercer i quart de Primària; Anna Rueda, al grup de cinquè i sisè; i Sara Varón, a la categoria per a estudiants d’ESO. Les activitats de la Biblioteca acabaran a les 18.30 h, els més petits podran assistir amb les seves famílies a l’edició especial de Sant Jordi de l’Hora del Conte, a càrrec de Puri Ortega.

Ràdio la Llagosta se suma avui a la Diada e Sant Jordi. A les 17 h, els alumnes dels cursos de l’Oficina de Català de la Llagosta faran un programa especial sobre l’obra i la trajectòria en defensa de la llengua catalana de l’escriptor Enric Larreula, amb qui van conversar el 9 d’abril, durant la conferència que va fer a la Llagosta.

A les 19.30 h, es farà des de la plaça d’Antoni Baqué el programa L’alcalde a prop. L’alcalde, Alberto López atendrà a les preguntes que li vulguin fer els veïns i veïnes que passegin per la plaça.

Al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà dues activitats més. L’AMPA de l’Escola Gilpe organitzarà a partir de les 18 h una lectura pública que anirà a càrrec dels alumnes del centre de primària. Per la seva part, la Llagosta + Activa farà, de les 18.30 a les 19.30, el lliurament dels premis de la Gimcana de Sant Jordi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies