Dijous, 18 abril 2024
15.8 C

El Viejas Glorias guanya el Santa Perpètua C i es distancia del segon classificat

11157397_1464162913874585_7798684300762784101_oEl Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte per 1 a 4 al camp del Santa Perpètua C i s’ha distanciat a la classificació d’alguns dels seus principals rivals en la lluita pel títol de lliga, que no van obtenir bons resultats el cap de setmana. Els llagostencs no van fer un bon partit, però van complir el tràmit de sumar els tres punts contra un dels pitjors equips del grup.

Muñoz va marcar de penal el 0 a 1 al minut 29 i, poc després, Carmona va fer el 0 a 2.

A la segona part, Arroyo va aconseguir el 0 a 3. El Santa Perpètua C va reduir les diferències amb un gol de penal i Valero va establir el definitiu 1 a 4.

El segon classificat, el Llano, va empatar i el tercer, el Raudo y Veloz, va perdre contra el Sant Quirze.

La classificació està encapçalada pel Viejas Glorias amb 64 punts, seguit del Llano amb 58, del Sant Quirze amb 57 i del Raudo y Veloz amb 55. Dissabte, els de la nostra localitat rebran la visita del Sant Quirze.