Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La Biblioteca presenta aquest dimecres el llibre ‘Abre tu corazón. Viaje a tu interior’

La Bibliotecfeligarcasaa de la Llagosta se suma aquest dimecres a la celebració de la tercera Revetlla de Sant Jordi organitzada per la Xara de Biblioteques Públiques de Catalunya.

L’equipament canviarà la programació habitual dels dimecres per la celebració d’un vespre festiu a l’entorn del llibre Abre tu corazón. Viaje a tu interior, de la llagostenca Feli García. Així, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà a les 19 h la presentació de l’obra, que anirà a càrrec de la mateixa autora.

A banda de demà, Feli García serà dijous a partir de les 18 h a la plaça d’Antoni Baqué signant exemplars del seu llibre a l’estand de la Biblioteca.

Abre tu corazón. Viaje a tu interior ha estat finalista als premis Editorial Círculo Rojo en la categoria d’autoajuda. L’obra és una guia sobre resiliència i benestar emocional escrita a partir de l’experiència de l’autora en la cerca de la felicitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies