Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta està dedicat aquest any a Paco España

La guanyadora de l'any passat, Raquel Expósito, en una imatge facilitada per la Casa de Andalucía.
La guanyadora de l’any passat, Raquel Expósito, en una imatge facilitada per la Casa de Andalucía.

La Casa de Andalucía de la Llagosta manté obert fins al dia 26 d’abril el període d’inscripció per participar en l’edició número 32 del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. De moment, ja s’hi han inscrit 22 persones.

En aquesta ocasió, el certamen està dedicat a Paco España, que és el presentador del concurs. Les preliminars tindran lloc els dies 2, 9, 16 i 30 de maig a partir de les 20 hores al Centre Cultural del carrer de la Florida. La final i el lliurament de premis es faran el 13 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies