Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia es queda sense opcions de guanyar la Divisió d’Honor

la ConcòrdiaEl sènior del Club Deportivo la Concòrdia es va quedar sense opcions de guanyar la Divisió d’Honor durant el cap de setmana. Tot i guanyar les llagostenques a la pista del Sabadell Femení 0 a 1, el líder, el Ripollet, es va imposar el Martorelles i va assolir matemàticament el campionat de lliga i l’ascens a la Segona Nacional.

El conjunt de Tati Torres va dominar el partit a la pista del Sabadell i va gaudir de nombroses ocasions per marcar. L’únic gol del compromís no va arribar fins al minut 37 i que va marcar Cintia Villarreal per donar els 3 punts. Tot i guanyar, la victòria del Ripollet va fer miques les opcions d’intentar assolir el primer lloc.

A falta de dues jornades per acabar el campionat l’objectiu de les llagostenques és acabar en segon lloc. Actualment són segones amb 56 punts i amb un marge de 3 punts respecte al tercer classificat, el Teià Futbol Cinc. En el següent partit contra l’Altafulla les llagostenques necessiten una victòria o que no guanyi el Teià per assolir matemàticament el subcampionat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies