El CD la Concòrdia es queda sense opcions de guanyar la Divisió d’Honor

0
112

la ConcòrdiaEl sènior del Club Deportivo la Concòrdia es va quedar sense opcions de guanyar la Divisió d’Honor durant el cap de setmana. Tot i guanyar les llagostenques a la pista del Sabadell Femení 0 a 1, el líder, el Ripollet, es va imposar el Martorelles i va assolir matemàticament el campionat de lliga i l’ascens a la Segona Nacional.

El conjunt de Tati Torres va dominar el partit a la pista del Sabadell i va gaudir de nombroses ocasions per marcar. L’únic gol del compromís no va arribar fins al minut 37 i que va marcar Cintia Villarreal per donar els 3 punts. Tot i guanyar, la victòria del Ripollet va fer miques les opcions d’intentar assolir el primer lloc.

A falta de dues jornades per acabar el campionat l’objectiu de les llagostenques és acabar en segon lloc. Actualment són segones amb 56 punts i amb un marge de 3 punts respecte al tercer classificat, el Teià Futbol Cinc. En el següent partit contra l’Altafulla les llagostenques necessiten una victòria o que no guanyi el Teià per assolir matemàticament el subcampionat.

Publicitat