Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra rep un homenatge de l’Ajuntament de la Llagosta

L’atleta local, Sonia Bocanegra, ha rebut un homenatge a la Sala de Plens municipal per banda de l’Ajuntament de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc aquest dilluns en una sala plena amb les intervencions de l’alcalde de la Llagosta, Alberto López; el regidor d’Esports, Jesús Ríos, i l’atleta llagostenca.

Bocanegra al balcóDurant el parlament de Sonia Bocanegra, l’atleta s’ha emocionat davant una sala que s’ha omplert de veïns del municipi, i de familiars i amics de la llagostenca. L’atleta ha agraït el reconeixement i ha remarcat l’esforç individual i familiar que ha d efer per continuar fent esport al més alt nivell. Tant l’alcalde llagostenc, Alberto López, com el regidor d’Esports, Jesús Ríos, han posat com exemple l’esforç de l’esportista del municipi. Bocanegra ha rebut una placa de reconeixement per la seva trajectòria, ha signat el llibre oficial de la Llagosta i en acabar l’acte ha surtit al balcó de l’edifici consistorial, on esperaven una quarantena de persones, per saludar.

L’esportista local és l’actual campiona d’Europa de veterans en pista coberta amb Espanya en la prova de relleus de 200 metres llisos, or al Campionat d’Espanya de veterans en pista coberta de la prova de relleus de 200 metres llisos i bronze als 60 metres llisos.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies