Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Colla Gegantera ha organitzat aquest dissabte la primera Cursa de Gegants de la Llagosta

IMG_7238La Colla Gegantera de la Llagosta ha organitzat aquesta tarda, amb la col·laboració del Club Esportiu Fondistes, la primera Cursa de Gegants de la nostra localitat. L’activitat s’ha portat a terme al carrer de l’Estació per amenitzar el lliurament de dorsals de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà aquest diumenge.

La jornada ha comptat amb la participació dels gegants de Montcada i Reixac, Montornès, Canovelles, Lliçà d’Amunt, Castellterçol i de la Llagosta.
El carrer de l’Estació ha acollit la celebració de tres curses: una de 200 metres de nens i nenes amb capgrossos, una altra de gegantons i gegantones de 400 metres, i la de gegants i gegantes, també de 400 metres.

De la de gegants i gegantes, s’han disputat dues proves. La primera, l’ha guanyat la colla de Castellterçol, seguida de Montcada i del Josepet de la Llagosta. A la segona, s’ha imposat Canovelles per davant de Castellterçol i de la Torradeta de la Llagosta.

En la de gegantons i gegantones, Canovelles ha ocupat les dues primeres places i en tercera posició ha arribat Lliçà d’Amunt. I en la de capgrossos, s’ha imposat el pollastre per davant de la vaca i d’en Llago, el capgròs llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies