Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’alcalde, Alberto López, participa en una tertúlia amb alumnes de l’Institut Marina

IMG_7177L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha participat aquest matí en una tertúlia amb alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Marina. L’acte ha tingut lloc en una de les aules d’aquest centre educatiu.

López ha parlat amb els estudiants sobre diversos temes i ha contestat les preguntes que li han fet. En concret, al llarg de la tertúlia, s’ha parlat, entre altres qüestions, de la Festa Major, del procés d’independència de Catalunya, dels nous webs que ha posat en marxa l’Ajuntament per millorar la comunicació amb la ciutadania, dels locals de joves que hi ha al nostre municipi, de la ubicació del mercat ambulant i de les obres de la passera del riu Besòs. També s’ha tractat sobre sanitat, les properes eleccions i el futur laboral dels joves.

Publicitat

Publicitat

Més notícies