Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Esquerra Republicana presenta candidatura municipal a la Llagosta

Esquerra Republicana presentarà una candidatura municipal a la Llagosta. Així ho ha confirmat la formació a través d’un comunicat, en què presenta els seus alcaldables del Vallès Oriental.

Després que al desembre passat Esquerra Republicana organitzés una xerrada al Centre Cultural amb el diputat Joan Tardà per esperonar la ciutadania a formar una llista a la Llagosta, aquesta setmana finalment s’ha pogut tancar la candidatura republicana.

La llista està encapçalada per Xavier Cols, resident a Mollet però molt vinculat al municipi, on hi té part de la família. Cols té 40 anys i treballa al sector químic. A més, col·labora cada any amb la cavalcada de Reis de la Llagosta.

A banda de Cols, la candidatura està formada per Jaume Sayeras, Xavier Oliveira, Agnès Bou, Susana Martínez, Josep Maria Bretones, Maria Dolors Navarro, Francisco Heras, Conxi Rafael, Marc González, Patrícia Saladrigas, Meritxell Humbert, Xavier Tutó, Pascual Profitós, Alex Nogué, Maria Rosa Reus i Lluís Pedrola.

El proper 11 de maig es farà la presentació oficial de la candidatura amb un acte que comptarà de nou amb la presència de Joan Tardà. Abans, però, s’instal·laran taules informatives al municipi per acostar-se a la ciutadania i explicar el programa republicà.

L’última vegada que Esquerra Republicana va presentar-se a unes eleccions municipals a la Llagosta va ser l’any 2007. Llavors, els republicans van obtenir el 4,8% dels vots i cap regidor. A més, un any abans, el 2006, s’havia oficialment una secció local, que poc temps després va desaparèixer. En aquest sentit, un dels objectius de la candidatura d’enguany serà restituir la secció local, tot i que primer esperarà els resultats dels comicis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies