15.4 C

El Viejas Glorias guanya al camp de la Planada (0-2) amb dos gols de Bibi

Juan Carlos  Arroyo, jugador del Viejas Glorias
Juan Carlos Arroyo, jugador del Viejas Glorias.

El Club Deportivo Viejas Glorias continua en la bona línia i la jornada passada va guanyar per 0 a 2 al camp de la Planada. Els llagostencs van estar molt bé en una sortida complicada.

Durant la primera part, el Viejas Glorias va disposar d’ocasions clares de gol, però no en va aprofitar cap. La segona part, va començar amb oportunitats de la Planada, però els de la nostra localitat van reaccionar i van marcar el 0 a 1, obra de Bibi, al minut 55.

Baeza, amb una gran intervenció, va evitar l’empat. Al minut 78, Valero va rebre una falta dins de l’àrea local. L’àrbitre va xiular el penal i va expulsar un jugador de la Planada. Bibi va aprofitar la pena màxima per fer el 0 a 2.

El Viejas Glorias és el primer classificat amb 61 punts, seguit del Llano amb 57 i del Raudo y Veloz amb 55. Els tres equips van guanyar el cap de setmana passat.

La propera jornada, el Viejas Glorias s’enfrontarà al Santa Perpètua C, que és el penúltim classificat.