Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Concòrdia guanya a l’Esparreguera i escurça la diferència amb el líder

cd la concordiaEl sènior del Club Deportivo la Concòrdia manté les opcions matemàtiques d’intentar guanyar la lliga de la Divisió d’Honor després dels resultats del cap de setmana entre els primers classificats. A la victòria de les de Tati Torres contra l’Esparreguera per 6 a 2 el dissabte, se suma la derrota de les primeres classificades, el Ripollet, a la pista del tercer, el Teià Futbol Cinc. Tot i això la diferència de les de la nostra localitat amb el líder és de 6 punts quan resten 9 punts per disputar, i a més, tenen la diferència de gols perduda.

Les llagostenques es van imposar amb facilitat contra l’Esparreguera, equip que es troba a la zona mitjana de la classificació. Per banda de la Concòrdia van marcar un triplet de gols Vinyi Trillo, un doblet de Cintia Villarreal i un gol d’Estefa Jémez. A falta de tres jornades per acabar el campionat, la Concòrdia ocupa el segon lloc amb 53 punts i té el primer classificat a 6 punts de distància. Pel que fa el Teià Futbol Cinc és tercer amb els mateixos 53 punts que les de la nostra localitat.

Per continuar aspirant al primer lloc, al pròxim partit la Concòrdia necessita guanyar a domicili contra el Sabadell Femení, que ocupa el setè lloc amb 37 punts, i esperar un empat o derrota del Ripollet a la pista del Martorelles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies