Ja han començat les obres de reforma de l’avinguda del Primer de Maig

0
36

20150415 Obres Primer de Maig (4)Aquest matí han començat les obres per reformar les voreres i parterres de l’avinguda del Primer de Maig, entre els carrers del Pintor Fortuny i del Progrés. Aquest projecte de l’Ajuntament està subvencionat per la Diputació de Barcelona dins del programa complementari de la Xarxa de Governs Locals 2012-15.
L’arranjament i ampliació de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig suposarà també la supressió de barreres arquitectòniques per als vianants i la millora dels accessos existents. L’actuació inclourà la instal·lació de bancs i canvis en l’aparcament de vehicles. El projecte comporta una inversió de prop de 78.000 euros
A la nostra localitat hi ha d’altres obres que formen part del programa complementari de la Xarxa de Governs Locals 2012-15. Una és l’adequació d’un aparcament pavimentat, públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert, davant del camp municipal de futbol Joan Gelabert. Els treballs, amb una inversió de 40.000 euros, s’iniciaran en breu. L’aparcament tindrà una capacitat per a prop de 60 vehicles. L’altre inversió és la millora de la instal·lació d’aigua calenta sanitària del Poliesportiu Antonio García Robledo, amb un pressupost de 10.000 euros.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí