Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Ja han començat les obres de reforma de l’avinguda del Primer de Maig

20150415 Obres Primer de Maig (4)Aquest matí han començat les obres per reformar les voreres i parterres de l’avinguda del Primer de Maig, entre els carrers del Pintor Fortuny i del Progrés. Aquest projecte de l’Ajuntament està subvencionat per la Diputació de Barcelona dins del programa complementari de la Xarxa de Governs Locals 2012-15.
L’arranjament i ampliació de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig suposarà també la supressió de barreres arquitectòniques per als vianants i la millora dels accessos existents. L’actuació inclourà la instal·lació de bancs i canvis en l’aparcament de vehicles. El projecte comporta una inversió de prop de 78.000 euros
A la nostra localitat hi ha d’altres obres que formen part del programa complementari de la Xarxa de Governs Locals 2012-15. Una és l’adequació d’un aparcament pavimentat, públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert, davant del camp municipal de futbol Joan Gelabert. Els treballs, amb una inversió de 40.000 euros, s’iniciaran en breu. L’aparcament tindrà una capacitat per a prop de 60 vehicles. L’altre inversió és la millora de la instal·lació d’aigua calenta sanitària del Poliesportiu Antonio García Robledo, amb un pressupost de 10.000 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies