Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense perd provisionalment la primera posició

escutLlagostenseEl primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut el liderat del grup B de la Primera Territorial després de caure el cap de setmana passat a casa contra el Quatre Barres per 3 a 4. Els llagostencs continuen depenent d’ells mateixos per ser campions, però ara són segons a dos punts del primer classificat, el Manyanet Sant Andreu.

Amb la derrota contra el Quatre Barres, que ocupa la quarta posició, es trencava una ratxa de quinze victòries seguides. El conjunt de la nostra localitat no va fer un bon partit contra el Quatre Barres. Els visitants van marcar primer i, al descans, el resultat era d’empat a un gol.

A la segona part, el Quatre Barres es va avançar en dues ocasions i els de la nostra localitat van empatar. A falta de cinc segons, va arribar el definitiu 3 a 4. Els gols locals els van marcar José Muñoz, David Soria i Juan Carlos.

El Manyanet Sant Andreu és el nou líder amb 52 punts, dos més que la Unión Llagostense, que ha jugat un partit menys. Falten dues jornades de lliga, però en la darrera el Manyanet Sant Andreu descansarà. Per tant, si els de la nostra localitat guanyen els dos partits, seran campions. La propera jornada, aniran a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones B, que és el setè classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies