Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El primer equip de CE la Llagosta guanya clarament el Montornès Nord (3-1)

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va vèncer diumenge el Montornès Nord per 3 a 1. Els de la nostra localitat pugen un lloc a la classificació i ara són onzens amb 28 punts.

La Llagosta va començar força bé el partit i al minut dos, Sergio marcava el primer gol del partit. L’equip llagostenc va saber gestionar el seu avantatge i va fer un bon treball en defensa. El Montornès Nord va crear poques ocasions de gol. Al minut 34, la Llagosta sortia al contraatac i feia el 2 a 0, obra de Domingo. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va ser força similar a la primera. Al quart d’hora, Tarik feia el tercer gol per la Llagosta. El rival va augmentar el seu ritme de partit, però només va aconseguir fer el gol de l’honor al minut 67 de partit.

El club llagostenc surt reforçat després després de derrotar al Montornès Nord, que ocupava el tercer lloc a la taula. El proper cap de setmana, la Llagosta tindrà jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies