Dissabte, 20 abril 2024
15.5 C
La Llagosta

La Festa de la Rosa del PSC de la Llagosta aplega unes 400 persones

FESTA DE LA ROSA 2015 017
Imatge de la Festa de la Rosa d’enguany.

Unes 400 persones han assistit aquest migdia a la Festa de la Rosa, la celebració que l’Agrupació del Partit dels Socialistes de la Llagosta celebra des de fa tres anys. L’acte ha tingut lloc al Parc Popular entre les 11 i les 14 hores.

Enguany, Isabel López, diputada socialista al Congrés, ha estat la convidada de la trobada, a la qual també hi ha participat Óscar Sierra, candidat del PSC a l’alcaldia de la Llagosta. Tant Sierra com López, han ofert uns parlaments marcats per la precampanya de les eleccions municipals del proper mes de maig. Així, el candidat socialista ha avançat una part del programa electoral que està confeccionant l’agrupació municipal, com ara la creació d’un centre de dia per a la gent gran al Casal d’Avis, o la millora de la neteja urbana. Per la seva part, la diputada Isabel López ha parlat dels principis del socialisme.

Tots els assistents a la Festa de la Rosa han pogut gaudir d’una botifarrada i una beguda adquirint prèviament un tiquet per un euro. Com ja va sent habitual, la recaptació d’aquests diners, uns 400 €, es destinaran a l’entitat local Rems, que gestiona un banc d’aliments a la Llagosta. Durant l’acte, els més petits han pogut gaudir d’animació infantil i inflables.

Publicitat

Publicitat

Més notícies