Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta posa en marxa tres nous webs municipals

L’Ajuntament de la Llagosta va presentar aquest dijous a la tarda els tres nous webs municipals: el renovat www.llagosta.cat; i els nous del periòdic 08CENTVINT i www.radiolallagosta.cat. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens del Consistori amb una vintena d’assistents i van intervenir l’alcalde de la Llagosta, Alberto López, el regidor de Comunicació, Jordi Alonso; el cap del Departament de la Unitat d’Imatge i Comunicació, Pere Damián; i el tècnic de Comunicació, Carlos Gracia.

Amb aquests nous webs, l’Ajuntament vol donar un millor servei a la ciutadania. Així el portal institucional (www.llagosta.cat) es renova i s’adequa a les normatives que regulen l’accés de la població a l’administració electrònica. A més, s’hi podran fer tràmits en línia i consultar el tauler oficial d’anuncis, com a principals novetats. A més, en aquesta pàgina només hi haurà notícies de l’Ajuntament.

Pel que fa als dos webs que s’han creat, neix el portal de Ràdio la Llagosta amb l’adreça www.radiolallagosta.cat. La nova pàgina web emet la ràdio online, es publiquen els programes en podcast i les notícies més rellevants sobre els continguts de l’emissora municipal. A més, té un espai per a les darreres notícies amb la pàgina web 08centvint.cat.

En aquest sentit el periòdic mensual 08CENTVINT també tindrà pàgina web, a banda de la publicació en paper. Al nou portal es publicaran les notícies més destacades de la jornada. A més, hi ha la possibilitat de descarregar-se l’edició impresa del periòdic i també compta amb un perfil de twitter  i una pàgina de facebook.

Publicitat

Publicitat

Més notícies