Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta presentarà tres nous webs municipals el dijous

L’Ajuntament de la Llagosta presentarà aquest dijous els tres nous webs municipals. El Departament de Comunicació ha estat treballat els darrers mesos en la renovació del portal institucional; i la creació del nou web d’informació del periòdic 08CENTVINT i el nou portal de Ràdio la Llagosta. L’acte, que serà públic, tindrà lloc a la Sala de Plens a partir de les 19 h.

El Consistori renovarà el portal institucional (www.llagosta.cat) per adaptar-lo a les normatives que regulen l’accés de la ciutadania a l’administració electrònica. S’hi podran fer tràmits en línia i consultar el tauler oficial d’anuncis, com a principals novetats. A més, en aquesta pàgina només hi haurà notícies de l’Ajuntament.

La resta d’informacions seran penjades al nou web del periòdic 08CENTVINT. Cada dia es podran consultar les notícies més destacades de la jornada. A més, hi haurà la possibilitat de descarregar-se l’edició impresa del periòdic, que també comptarà amb un perfil de twitter i una pàgina de facebook.

Ràdio la Llagosta Emissora Municipal també tindrà el seu web que podeu veure en aquest enllaç i que comptarà amb informació sobre els programes. Hi haurà un apartat per escoltar la Ràdio per internet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies