Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Els dos sèniors del FS Unión Llagostense es podrien proclamar campions el cap de setmana

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense torna a la competició dissabte després de la Setmana Santa. Els llagostencs rebran la visita del Quatre Barres, que és el quart classificat.

El conjunt de la nostra localitat, que en el darrer partit va guanyar per 1 a 9 a la pista de l’Alella B, és el líder amb 50 punts, un més que el Manyanet Sant Andreu, que ha disputat un partit més que els llagostencs.

El primer equip de la Unión Llagostense es podria proclamar campió de lliga aquesta jornada si guanya el seu partit i el Manyanet Sant Andreu perd o empata. No obstant això, sembla complicat que el Manyanet no sumi els tres punts a casa contra el Sansur Zona Franca C, que és un dels pitjors equips del grup.

D’altra banda, el segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà diumenge la visita de l’Ametlla. Quan falten dues jornades per acabar la competició, els de la nostra localitat encapçalen el grup amb 50 punts, cinc més que el Gadex. Per tant, els llagostencs tenen diumenge l’oportunitat de proclamar-se campions del grup A de la Segona Territorial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies