Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Cartes juliol 2014

Bonsais
Aviat farà un any que vam engegat un projecte engrescador i fruit de la passió d’una colla de companys va néixer una nova entitat: l’Associació de Bonsais de la Llagosta. Actualment, som una quarantena de membres amb molta il.lusió. La nostra intenció és ressaltar la vellesa dels arbres i del nostre entorn natural per ajudar a prendre consciència de l’immens privilegi que tenim de formar -ne part. Un bonsai és un conjunt harmònic i equilibrat format per una o més plantes que ha d’estar en les condicions més similars a les que viuen els seus congèneres. A l’associació ens inspirem o intentem reproduir com es vol expressar un arbre, quina forma voldria tenir a la natura, cercant- hi l’harmonia, i aquesta actitud ens fa ser més conscients del que ens envolta.
En la nostra relació amb els bonsais creem una simbiosi en la qual ens aportem mútuament un benefici: ells ens aporten pau i coneixement de la natura a l’hora de treballar- los i també ens ajuden a conèixer-nos a nosaltres mateixos. Fruit de l’observació de l’arbre i del nostre entorn natural aprenem a estimar les coses senzilles.
Des d’un punt de vista físic, un bonsai és un èsser petit, però pel fet que pugui viure més anys que nosaltres ens obliga a tenir una visió holística i respectuosa del nostre entorn. Amb només cinc minuts al dia hi ha prou per tenir un bonsai en perfecte estat. Us convidem a participar en els nostres cursos, tallers i exposicions per aprendre des de com es pot començar un bonsai fins a veure’l desenvolupat. A l’Associació de Bonsais de la Llagosta trobareu caliu humà i un punt de reunió on poder compartir i créixer junts. Si esteu interessats, podeu consultar el nostre blog (http://bonsaillagosta.wordpress. com) o contactar amb nosaltres per correu electrònic
(bonsaillagosta@gmail.com).
Associació de Bonsais de la Llagosta

Publicitat

Publicitat

Més notícies