Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament rebrà 35.141 euros de la Diputació pels danys del temporal del 9 de desembre

caiguda d'arbres per vent (1)La Diputació de Barcelona donarà 35.141 euros a l’Ajuntament de la Llagosta pels danys ocasionats pel temporal de vent del 9 de desembre de l’any passat. En total, la Diputació aportarà poc més de tres milions d’euros als 28 municipis afectats per la ventada per tal que facin front a les despeses ocasionades pels danys a espais i equipaments públics.

Els ajuts atorgats s’emmarquen en el Protocol d’accions de suport als ens locals per poder fer front a contingències de situacions excepcionals i d’urgència, ocasionades per inclemències meteorològiques o fenòmens naturals. La majoria dels municipis beneficiats per aquestes subvencions són del Vallès Oriental i del Vallès Occidental.

L’Ajuntament de la Llagosta havia valorat en 54.240 euros els danys a béns públics provocats pel temporal de vent que va patir la nostra localitat el dia 9 de desembre de l’any passat. En concret, el Consistori va xifrar en 19.140 euros les despeses ocasionades per danys a una vintena d’arbres; en 2.845 euros les reparacions de la nau de propietat municipal del carrer de Sant Llorenç; en 1.586 euros els danys als llums de diferents carrers; i en 30.669 euros l’afectació al Poliesportiu Antonio García Robledo.

En el darrer ple, ja es va explicar que una part del préstec que l’Ajuntament demanarà a la Diputació es destinarà a pagar la reparació del sostre del Poliesportiu Antonio García Robledo. En concret, 28.700 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies