Divendres, 29 març 2024
14.5 C

El Viejas Glorias empata amb el Raudo y Veloz (1-1) i es manté en primera posició

El Club Deportivo Viejas Glorias es manté una jornada més com a líder. Els llagostencs van empatar dissabte a casa a un gol contra el Raudo y Veloz, que arribava a la Llagosta com a segon classificat.

Al minut 15, els visitants van fer el 0 a 1. El Viejas Glorias va tenir alguna ocasió clara per marcar, però, al descans, es va arribar amb la victòria momentània del Raudo y Veloz.

A la segona part, la insistència dels llagostencs va tenir com a premi un gol marcat al minut 80 per Bibi, que abans havia fallat un penal. En els darrers minuts, el marcador ja no es va tornar a moure, encara que els dos equips van tenir ocasions.

El Viejas Glorias és el líder amb 58 punts i 25 partits jugats. El Llano és segon amb 54 punts i 26 partits i el Raudo y Veloz, tercer amb 52 punts i 24 partits.

L’11 d’abril, els de la nostra localitat aniran al camp de la Planada, que també està situada a la part alta de la classificació.