Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El primer equip del CE la Llagosta veu com es trenca la ratxa de quatre triomfs seguits

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre el cap de setmana passat per 4 a 1 al camp de la Penya Blaugrana de Sant Cugat. Els llagostencs trencaven així una ratxa de quatre victòries seguides.

Els de la nostra localitat van fer una primera part molt dolenta. Durant el primer quart d’hora, la Penya Blaugrana va fer dos gols. El 3 a 0 va arribar tot just abans del descans. Moha va reduir les diferències al començament de la segona part. Els llagostencs van gaudir d’ocasions clares per tornar a marcar, però no les van aprofitar. En els darrers minuts, els de Sant Cugat van marcar el 4 a 1.

El conjunt llagostenc és dotzè al grup 8 de la Quarta Catalana amb 25 punts. El 12 d’abril, els de la nostra localitat rebran la visita del Montornès Nord, que és el tercer classificat amb 48 punts i que ve d’empatar a casa a un gol amb el líder, el Veterans Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies