Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La Biblioteca dóna a conèixer els punts de llibre guanyadors del certamen de Sant Jordi

Exposició dels punts concursants
Exposició dels punts concursants

Ja es coneixen els punts guanyadors del concurs convocat per la Biblioteca de la Llagosta. Enguany s’han presentat 922 propostes, 271 més que l’any passat. El jurat es va reunir el 25 de març per veure els punts i donar el seu veredicte.

A la primera categoria, per a infants de primer i segon de Primària, el guanyador ha estat Álex Morago, de l’Escola Sagrada Família. Ariadna Vilches, de l’Escola Gilpe, ha guanyat a la categoria d’estudiants de tercer i quart de Primària. Al grup de cinquè i sisè, el premi ha estat per Anna Rueda, de l’escola Sagrada Família. Per últim, Sara Varón, de l’Institut Marina, ha guanyat a la categoria per a estudiants d’ESO. El jurat estava format per representants dels centres educatius de la Llagosta, de l’Ajuntament, de la Estancia del Arte i de la mateixa Biblioteca.

Els punts guanyadors seran impresos i utilitzats per la Biblioteca durant tot l’any. El pròxim 23 d’abril, durant la celebració de la Diada de Sant Jordi a la plaça d’Antoni Baqué, els autors premiats rebran un diploma i també un petit lot de llibres com a obsequi. Tots els punts de llibre participants en el concurs es poden veure a la Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies