Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol perd a Banyoles i es complica l’ascens

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre la jornada passada a la pista del Banyoles B per 30 a 24. Després d’aquesta derrota, el conjunt llagostenc baixa fins a la novena posició amb 25 punts, encara que només es troba a dos punts dels llocs de promoció d’ascens.

L’11 d’abril, els llagostencs rebran la visita del Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat, que és el segon classificat amb 30 punts.

D’altra banda, el sènior femení va perdre diumenge a casa contra el Palautordera per 17 a 25 en partit de la segona jornada de la Copa Federació. Les de la nostra localitat són darreres amb zero punts i la propera jornada aniran a la pista del Montbui, que és penúltim també amb zero punts.

Quatre jugadores del Joventut Handbol la Llagosta de categoria infantil, Karla, Carla, Yàiza i Cèlia, van participar diumenge en una jornada de tecnificació a Cardedeu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies