Dissabte, 20 abril 2024
12.4 C
La Llagosta

El sènior del CD la Concòrdia es manté en segona posició en guanyar l’Eixample

IMG_3226El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana passat a la pista de l’Eixample per 4 a 8. Les de la nostra localitat van anar gairebé sempre per davant, però durant la primera part van trobar una forta resistència de les seves rivals.

Sandra va fer el 0 a 1, però l’Eixample va empatar. L’1 a 2 el va marcar Estefa i l’1 a 3, Maria Vinyet. L’Eixample va reaccionar i va empatar a tres.

La Concòrdia es va tornar a distanciar amb gols de Maria Vinyet i Sandra. Les locals van fer el 4 a 5, però les llagostenques van sentenciar el partit amb dos gols d’Estefa i un de Rocío.

A falta de quatre jornades per acabar la lliga, la Concòrdia es manté en segona posició amb 50 punts, empatat amb el tercer, el Teià Futbol Cinc, i a nou del líder, el Ripollet.

Les de la nostra localitat jugaran el proper partit l’11 d’abril a casa contra l’Esparreguera, que és el vuitè classificat amb 30 punts.

D’altra banda, tres jugadores de la Concòrdia, Anna Escribano, Marta Vizcaíno i Leyre Méndez, participen aquesta setmana en un torneig com a membres de la selecció cadet-infantil del Vallès Oriental-Maresme-Girona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies